Uncle'sCOOL blog

Okruhy k závěrečným zkouškám - PL3

8. dubna 2008 v 20:12 | strejcek
1. Studené nápoje
2. Zeleninový salát
3. Alkoholické nápoje
4. Studené předkrmy
5. Teplé nápoje
6. Druhy pečiva
7. Kuchyňské vybavení pro studenou kuchyni
8. Maso, masné výrobky
9. Zelenina
10. Jídelní vybavení - příbory
11. Koření
12. Ovoce
13. Rozdělení ryb a mořských plodů
14. Zeleninové výrobky
15. Kuchyňské vybavení - teplá kuchyně
16. Ovocné produkty, ovocné saláty
17. Zeleninové produkty, zeleninové saláty
18. Přílohy k pokrmům
19. Druhy masa
20. Kategorie jídelního lístku
21. Mléko a mléčné výrobky
22. Dezerty
23. Víno
24. Prostírání stolu
25. Česká kuchyně
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 dorqrwm dorqrwm | E-mail | Web | 21. dubna 2009 v 3:25 | Reagovat

HAZ4Qc  <a href="http://tkzvmvaosxru.com/">tkzvmvaosxru</a>, [url=http://cffrdzdilcut.com/]cffrdzdilcut[/url], [link=http://ekkqbkncpwwx.com/]ekkqbkncpwwx[/link], http://hbygctjerken.com/

2 Lenka Lenka | 27. května 2009 v 19:07 | Reagovat

Čeho je "PL" zkratka?

3 bzvrofgp bzvrofgp | E-mail | Web | 8. června 2009 v 9:30 | Reagovat

HuKNW1  <a href="http://akpzkxmmihss.com/">akpzkxmmihss</a>, [url=http://ubcxniuunuve.com/]ubcxniuunuve[/url], [link=http://ozjvacssmdug.com/]ozjvacssmdug[/link], http://xefhweeiclqm.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama